Ravintola Factory Salo IoT Campus
Torstai 13.11.2025
Hernekeitto savupotkalla (M+G) pilkottua sipulia (VE+G)
Mureaa kanan rintafilettä sieni-punaviinikastikkeessa (M+G+VS) peruna-juurespaistos (VE+G)
Pitkään haudutettua possun potkaa pekoni-kermakastikkeessa (L+G)
Mausteinen Dal Makhani kookos-currykastikkeessa (VE+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Factoryn letut (L) mansikkahilloa (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G) jäätelöä (L+G)
Thursday 13.11.2025
Pea soup with smoked ham (M+G) chopped onions (VE+G)
Tender chicken breast in mushroom-red wine sauce (M+G+VS) potato-root vegetable bake (VE+G)
Slow-cooked pork shank in bacon-cream sauce (L+G)
Spiced Dal Makhani in coconut curry sauce (VE+G+VS) basmati rice (VE+G)
Factory’s pancakes (L) strawberry jam (VE+G) whipped vanilla cream (L+G) ice cream (L+G)

