FACTORY SALO

Joensuunkatu 7
24100, Salo
saloiot@ravintolafactory.com

Avoinna:
Ma – Pe: 7.30 – 14.00
Puuro ja kahvi 7.30-9.30
Lounasbuffet 10.30 – 14.00

Lounas viikko 26

Perjantai 27.06.2025

Kermainen pinaattikeitto (L+G) keitetyt kananmunat (M+G)
Yön yli haudutettu pulled pork BBQ-kastikkeella (M+G+VS) rapeat ranskalaiset (VL+G)
Savulohipizza ranskankermalla ja marinoidulla punasipulilla (VL)
Parmesanilla ja sitruunalla höystetty parsarisotto (VL+G)
Kukkakaaliwingsit värikkäällä kasvis-papupedillä (VE) sitruuna-korianteridippi (VE+G+VS)
Napoleon kakku (sis.pähkinää)

Lounas viikko 27

Maanantai 30.06.2025

Paahdettu valkosipulikeitto (L+G+VS) ruiskrutongit (M)
Cajun-maustettua lohta (M+G+VS) tartarmajoneesi (M+G) keitetyt uudet perunat (VE+G)
Perinteinen kinkkukiusaus (L+G)
Kesäinen hernepestopasta (L+VS+sis.pähkinää!)
Vebab-kasvispannua kevätsipulilla (VE+VS) kurkkusalaatti (VE+G)
Snickers-mousse (VL+G+sis.pähkinää)

Tiistai 01.07.2025

Tomaatti-katkarapukeitto basilikalla maustettuna (M+G)
Marry me chicken (L+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Meksikon pikajuna – uunimakkaraa (L+G+VS) bataatti-perunasose (L+G)
Värikäs itämainen kikherne-mango-kurpitsacurry tuoreella chilillä (VE+G+VS)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)

Keskiviikko 02.07.2025

Paahdettu paprikakeitto (L+G) krutongit (VE)
Talon lihapyörykät basilika-tomaattikastikkeessa (M+G)
Paistettua puna-ahventa tilli-valkoviinikastikkeessa (L+G) hölskyperunat kevätsipulilla (L+G)
Itse tehdyt pinaattiletut (L) puolukkasurvos (VE+G)
Soijarouhe-varhaiskaalilaatikko (VE+G) puolukkahilloa (VE+G)
Kuningatarrahka (L+G)

Torstai 03.07.2025

Hernekeitto savupotkalla (M+G)
Rapeaksi paistettua kanan sisäfilettä (L) mangorajakastike (L+G)
Pitkään haudutettua possu-juurespataa (M+G) voilla höystetty perunasose (L+G)
Nepalilaista Butter tofua (VE+G+VS+sis.pähkinää) basmatiriisi (VE+G)
Factoryn letut (L) mansikkahilloa (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G) jäätelöä (L+G)

Perjantai 04.07.2025

Kermainen lohikeitto (L+G)
Paahdettua porsaankylkeä teriyaki-BBQ-kastikkeessa (M+G+VS) rapeat ranskalaiset (VE+G)
Intialainen kana 65 (M+G+VS) lime-aioli (VE+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Tofu limonello tuoreilla yrteillä (VE+VS)
Talon toscapiirakka (L) appelsiinivaahto (L+G)

Lunch Week 26

Friday 27.06.2025

Creamy spinach soup (L+G) boiled eggs (M+G)
Overnight roasted pulled pork with BBQ sauce (M+G+VS) crispy French fries (VL+G)
Smoked salmon pizza with crème fraîche and marinated red onion (VL)
Asparagus risotto with lemon and parmesan (VL+G)
Cauliflower wings on colorful vegetable and bean bed (VE) lemon and coriander dip (VE+G+VS)
Napoleon cake (contains nuts)

 

Lunch Week 27

Monday 30.06.2025

Roasted garlic soup (L+G+VS) rye croutons (M)
Cajun-seasoned salmon (M+G+VS) tartar mayonnaise (M+G) boiled new season potatoes (VE+G)
Traditional ham casserole (L+G)
Summer pea pesto pasta (L+VS+contains nuts!)
Vebab vegetable pan with spring onion (VE+VS) cucumber salad (VE+G)
Snickers mousse (VL+G+contains nuts)

Tuesday 01.07.2025

Tomato and shrimp soup with basil (M+G)
Marry me chicken (L+G+VS) basmati rice (VE+G)
Mexican express – baked sausages (L+G+VS) sweet potato mash (L+G)
Colorful oriental chickpea mango pumpkin curry with fresh chili (VE+G+VS)
Factory’s ice cream bar (L+G)

Wednesday 02.07.2025

Roasted bell pepper soup (L+G) croutons (VE)
House meatballs in basil tomato sauce (M+G)
Fried perch with dill white wine sauce (L+G) shaken potatoes with spring onion (L+G)
Homemade spinach pancakes (L) lingonberry purée (VE+G)
Soy mince and early cabbage casserole (VE+G) lingonberry jam (VE+G)
Forest berry quark (L+G)

Thursday 03.07.2025

Pea soup with smoked pork knuckle (M+G)
Crispy fried chicken inner fillet (L) mango raja sauce (L+G)
Slow-cooked pork and root vegetable stew (M+G) buttered mashed potatoes (L+G)
Nepalese Butter tofu (VE+G+VS+contains nuts) basmati rice (VE+G)
Factory’s pancakes (L) strawberry jam (VE+G) vanilla mousse (L+G) ice cream (L+G)

Friday 04.07.2025

Creamy salmon soup (L+G)
Roasted pork belly in teriyaki BBQ sauce (M+G+VS) crispy French fries (VE+G)
Indian chicken 65 (M+G+VS) lime aioli (VE+G+VS) basmati rice (VE+G)
Tofu limonello with fresh herbs (VE+VS)
House tosca cake (L) orange mousse (L+G)