FACTORY SALO

Joensuunkatu 7
24100, Salo
saloiot@ravintolafactory.com

Avoinna:
Ma – Pe: 7.30 – 14.00
Puuro ja kahvi 7.30-9.30
Lounasbuffet 10.30 – 14.00

Olemme auki läpi koko kesän!

 

 

Lounas viikko 21

Maanantai 19.05.2025

Bataattisosekeitto (L+G) krutongit (VE)
Factoryn lihapullat perinteisellä ruskealla kastikkeella (L) voilla höystetty perunasose (L+G)
Rapeaa tempurapaneroitua seitä (L) remouladekastike (L) sitruunalohkoja (VE+G)
Kukkakaalicurry paahdetuilla kikherneillä (VE+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Rocky road -mousse (L+sis. pähkinää)

Tiistai 20.05.2025

Vihreä parsakeitto (L+G) paahdettua pekonia (M+G)
Paistettua kananrintaa teriyakikastikkeella (M+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Lasagnea mozzarellajuustokuorrutteella ja basilikaöljyllä (L+VS+100% nauta) parmesaaniraaste
Juusto-pinaattipiirakka herneenversoilla (L)
Kasvispyttipannua MUU Maggaralla ja karamellisoidulla sipulilla (VE+G)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)

Keskiviikko 21.05.2025

Kermainen lohikeitto (L+G)
Tee-se-itse-hampurilainen: pihvi (M+G+VS+100% nauta) marinoitua punasipulia (VE+G) maustekurkkuviipaleita (VE+G) paprikamajoneesi (VE+G) cheddarjuustoviipaleet (L+G)
rapeat ranskalaiset (VE+G)
Nyhtökanaa BBQ-kastikkeella (M+G+VS)
Vegaaniset falafelpyörykät (VE+VS) kurkkudippi (VE+G+VS)
Omena-kinuskirahka digestivekeksimurulla (L)

Torstai 22.05.2025

Hernekeitto savupotkalla (M+G)
Metsästäjän possua kermaisella herkkusienikastikkeella (L+G+VS)
Ruispaneroidut voissa paistetut muikut (L) ruohosipulikermaviili (L+G) perinteinen perunasose (L+G)
Kasvismasala herkkusienillä ja kesäkurpitsalla (VE+G+VS) pilahviriisiä (VE+G+VS)
Factoryn letut (L) mansikkahilloa (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G) jäätelöä (L+G)

Perjantai 23.05.2025

Naudanlihakeitto (M+G)
Rapeaa kana Cordon bleu (VL) rapeat mäiskyperunat (VE+G) Sweet chili -dippi (VE+G+VS)
Talon pyttipannua savupekonilla ja paistetulla kananmunalla (L+G+VS) kurkkusalaatti (VE+G)
Kylmäsavulohipizza Bianco-tilliöljyllä (L)
Melanzane basilikaöljyllä (VE+G+VS)
Sokeri-kanelikuorrutteiset churrot (L) vaniljajäätelö (L+G) suklaakastike (L+G)

Lunch Week 21

Monday 19.05.2025

Sweet potato purée soup (L+G) croutons (VE)
Factory meatballs with traditional brown sauce (L) buttered mashed potatoes (L+G)
Crispy tempura-battered pollock (L) remoulade sauce (L) lemon wedges (VE+G)
Cauliflower curry with roasted chickpeas (VE+G+VS) basmati rice (VE+G)
Rocky road mousse (L+ contains nuts)

Tuesday 20.05.2025

Green asparagus soup (L+G) roasted bacon (M+G)
Grilled chicken breast with teriyaki sauce (M+G+VS) basmati rice (VE+G)
Lasagna with mozzarella cheese topping and basil oil (L+VS, beef 100%) grated parmesan
Cheese and spinach pie with pea shoots (L)
Vegetarian hash with MUU sausage and caramelized onion (VE+G)
Factory’s ice cream bar (L+G)

Wednesday 21.05.2025

Creamy salmon soup (L+G)
Build-your-own burger: patty (M+G+VS, beef 100%), marinated red onion (VE+G), pickles (VE+G), paprika mayo (VE+G), cheddar cheese slices (L+G), crispy fries (VE+G)
Pulled chicken with BBQ sauce (M+G+VS)
Vegan falafel balls (VE+VS) cucumber dip (VE+G+VS)
Apple-caramel mousse with digestive crumble (L)

Thursday 22.05.2025

Pea soup with smoked ham hock (M+G)
Hunter-style pork with creamy mushroom sauce (L+G+VS)
Rye-breaded butter-fried vendace (L) chive sour cream (L+G), traditional mashed potatoes (L+G)
Vegetable masala with mushrooms and zucchini (VE+G+VS) pilaf rice (VE+G+VS)
Factory’s pancakes (L) strawberry jam (VE+G) vanilla mousse (L+G) ice cream (L+G)

Friday 23.05.2025

Beef soup (M+G)
Crispy Chicken Cordon Bleu (VL) crispy smashed potatoes (VE+G) sweet chili dip (VE+G+VS)
House-style hash with smoked bacon and fried egg (L+G+VS) cucumber salad (VE+G)
Cold-smoked salmon pizza with Bianco-dill oil (L)
Melanzane with basil oil (VE+G+VS)
Sugar-cinnamon churros (L) vanilla ice cream (L+G) chocolate sauce (L+G)