FACTORY SALO

Joensuunkatu 7
24100, Salo
saloiot@ravintolafactory.com

 

Avoinna:
Ma – Pe: 7.30 – 14.00
Puuro ja kahvi 7.30-9.30
Lounasbuffet 10.30 – 14.00

 

Lounas viikko 30

Maanantai 22.7.2024

Thaimaalainen kana-kookoskeitto (M+G+VS)
Paistettua lohta teriyakikastikkeella ja paahdetuilla seesaminsiemenillä (M+G+VS)
paistetut lohkoperunat keväsipulilla (VE+G)
Tomaattinen pepperoni-pennepasta rucolaöljyllä (L+VS) parmesanraaste (L+G)
Vegaaniset herneletut (VE+VS) paholaisen hillo (VE+G+VS)
Banoffee-mousse Biscoff-muruilla

Tiistai 23.7.2024

Pehmeä parsakaalisosekeitto (L+G)
Nepalilainen butter chicken tuoreella korianterilla (L+G+VS+sis. pähkinää) basmatiriisi (L+G)
Nakkipyttipannu runsaalla sipulilla (M+G+VS) paistetut kananmunat (M+G)
Hoisin-tofu-kasvis-nuudelipaistos tuoreilla yrteillä (VE+VS)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)

Keskiviikko 24.7.2024

Perinteinen lihakeitto (M+G)
Tee-se-itse hampurilainen!
Pihvi (M+G+VS+liha: 100% nautaa), rapeat ranskalaiset (VE+G), sämpylä (VE), cheddarjuustokastike (L+G), jalapenoviipaleet (VE+G), pikkelöityä punasipulia (VE+G), BBQ-majoneesi (VE+G+VS),
suolakurkkuviipaleet (VE+G) paahdettua sipulia (VE)
Thaimaalainen paistettu riisi kanalla ja ruohosipulilla (M+G+VS)
Kikherne-kvinoapaistos tuoreilla kasviksilla ja rucolalla (VE+G)
Marjakiisseli (M+G) kinuskivaahto (G)

Torstai 25.7.2024

Hernekeitto palvirouheella (M+G)
Factoryn lihapullat sweet chili -kastikkeella (M+G+VS) paistetut yrttiperunat (VE+G)
Savulohikiusaus porkkanalla ja tilliöljyllä (L+G)
Paahdetut rosmariinilla maustetut punajuurilohkot (VE+G)
Itse tehdyt bataatti-kikhernepihvit (VE+G) raikas kurkkudippi (VE+G+VS) paistetut yrttiperunat (VE+G)
Factoryn letut (L) mansikkahilloa (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G) jäätelöä (L+G)

Perjantai 26.7.2024

Paprika-tuorejuustokeitto (L+G) krutongit (VE)
Mureaksi haudutetut porsaan uunipihvit karamellisoidulla sipulilla (M+G) valkosipulikermaperunat (L+G+VS)
Chicken 65 – Paneroitua kanaa intialaisittain (M+VS) basmatiriisi (VE+G)
Dal makhani – Intialainen linssipata (VE+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Itse tehty omena-kanelipiirakka (L) vaniljakastike (L+G)

Lunch week 30

Monday 22.7.2024

Thai chicken and coconut soup (M+G+VS)
Fried salmon with teriyaki sauce and roasted sesame seeds (M+G+VS)
fried potato wedges and spring onion (VE+G)
Tomato seasoned pepperoni and penne pasta with arugula oil (L+VS) parmesan mince (L+G)
Vegan pea pancakes (VE+VS) Devil’s jam (VE+G+VS)
Banoffee mousse with Biscoff mince

Tuesday 23.7.2024

Soft broccoli puree soup (L+G)
Nepalese butter chicken with fresh coriander (L+G+VS+incl. nut) basmati rice (L+G)
Sausage fry-up with onions (M+G+VS) fried eggs (M+G)
Hoisin, tofu, vegetable and noodle fry-up with fresh herbs (VE+VS)
Factory’s ice cream bar (L+G)

Wednesday 24.7.2024

Traditional meat soup (M+G)
Do it yourself hamburgers!
Patty (M+G+VS+meat: 100% beef), crispy fries (VE+G), bun (VE), cheddar cheese sauce (L+G),
jalapeno slices (VE+G), pickled red onion (VE+G), BBQ mayonnaise (VE+G+VS),
pickle slices (VE+G) roasted onions (VE)
Thai fried rice with chicken and chive (M+G+VS)
Chickpea and quinoa fry-up with fresh vegetables and arugula (VE+G)
Berry kissel (M+G) caramel mousse (G)

Thursday 25.7.2024

Pea soup with ham (M+G)
Factory’s meatballs with sweet chili sauce (M+G+VS) fried herb seasoned potatoes (VE+G)
Smoked salmon casserole with carrot and dill oil (L+G)
Roasted rosemary seasoned beetroot wedges (VE+G)
Homemade sweet potato and chickpea patties (VE+G) fresh cucumber dip (VE+G+VS)
fried herb seasoned potatoes (VE+G)
Factory’s pancakes (L) strawberry jam (VE+G) vanilla mousse (L+G) ice cream (L+G)

Friday 26.7.2024

Bell pepper and cream cheese soup (L+G) croutons (VE)
Tender braised pork oven steaks with caramelized onions (M+G) garlic seasoned cream potatoes (L+G+VS)
Chicken 65 – Breaded chicken in Indian style (M+VS) basmati rice (VE+G)
Dal makhani – Indian lentil casserole (VE+G+VS) basmati rice (VE+G)
Homemade apple and cinnamon pie (L) vanilla sauce (L+G)