FACTORY SALO

Joensuunkatu 7
24100, Salo
saloiot@ravintolafactory.com

 

Avoinna:
Ma – Pe: 7.30 – 14.00
Puuro ja kahvi 7.30-9.30
Lounasbuffet 10.30 – 14.00

 

Lounas viikko 43

Maanantai 21.10.2024

Tom yam -kanakeitto tuoreella chilillä (M+G+VS)
Rapeat Cornflakes-paneroidut kanan sisäfileet (M) mango-jalapenokastike (VE+G+VS)
maalaisranskalaiset (VE+G)
Grillattu chili-currywurst makkaralajitelma (L+G) aioli (VE+G+VS)
Paahdettua munakoisoa ja Härkista Teriyakikastikkeessa (VE+G+VS) maissi-herneriisi (VE+G)
Rocky road mousse (sis. pähkinää!)

Tiistai 22.10.2024

Vuohenjuusto-punajuurisosekeitto (L+G) krutongit (VE)
Factoryn juustolihapullat kermaisessa rosepippurikastikkeessa (VL+G) voilla höystetty perunamuusi (L+G)
Voissa paistetut rapeat muikut (L) sitruuna-tilli-kermaviilikastike (L+G)
Nepalilainen masalakastike herkkusienillä ja kikherneillä sekä tuoreella korianterilla (VE+G+VS)
basmatiriisi (VE+G)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)

Keskiviikko 23.10.2024

Basilika-tomaattikeitto (L+G+VS) fetajuustokuutiot (L+G)
Mureaa kanan rintafilettä curry-kookoskastikkeessa grillatuilla kasviksilla ja tuoreella kevätsipulilla (M+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Täyteläinen lohipasta herkkusienillä ja tuoreella babypinaatilla (L) Grana Padano-parmesanraaste (L+G)
Paahdetut punajuurilohkot mango-jalapeno glaseerauksella ja tofumurulla (VE+G)
Vegaaninen kaalilaatikko soijarouheella (VE+G) puolukkahillo (VE+G)
Hedelmärahka (L+G)

Torstai 24.10.2024

Hernekeitto savupotkalla (M+G)
Factoryn pannupihvit tummassa pippuri-sipulikastikkeessa (M+G) valkosipulikermaperunat tuoreella basilikaöljyllä (L+G+VS)
Texmex-maustetut kanatortillat cheddarjuusto-kastikeraidoilla ja rucolalla (VS) jalapeno viipaleita (VE+G)
Kukkakaali-parsakaaligratiini bearnaisekastikkeella ja herneenversoilla (G)
Maukas ranskalainen ratatouille Härkiksellä (VE+G+VS)
Factoryn letut (L) mansikkahilloa (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G) jäätelöä (L+G)

Perjantai 25.10.2024

Kikherne-chilikeitto (VE+G+VS)
Paneroitua possua (M) ranch-dippi (VE+G+VS) paahdetut lohkoperunat kapriksilla ja marinoidulla punasipulilla (VE+G)
Grillatut kanan paistileikkeet parmesaani-pestokastikkeella (VL+G) basmatiriisi (VE+G)
Vegaaninen butter-tofu intialaisittain (VE+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Syksyinen porkkanapiirakka (L+sis.pähkinää!)

 

Lunch List Week 43

Monday 21.10.2024

Tom yam chicken soup with fresh chili (M+G+VS)
Crispy Corn Flakes breaded chicken tenderloin filets (M) mango jalapeno sauce (VE+G+VS)
country french fries (VE+G)
Grilled chili currywurst sausage sortiment (L+G) aioli (VE+G+VS)
Roasted eggplant and Härkis fava beans in Teriyaki sauce (VE+G+VS) corn pea rice (VE+G)
Rocky road mousse (incl. peanuts!)

Tuesday 22.10.2024

Goat cheese beetroot puree soup (L+G) croutons (VE)
Factory’s cheese balls in creamy rose pepper sauce (VL+G) butter seasoned potato mash (L+G)
Butter fried crispy vendaces (L) lemon dill sour cream sauce (L+G)
Nepalese Masala sauce with champignon, chickpeas and fresh coriander (VE+G+VS) basmati rice (VE+G)
Factory’s ice cream bar (L+G)

Wednesday 23.10.2024

Basil tomato soup (L+G+VS) feta cheese blocks (L+G)
Crumble chicken breast filets in curry coconut sauce with grilled vegetables and fresh spring onion (M+G+VS) basmati rice (VE+G)
Rich salmon pasta with champignon and fresh baby spinach (L) Grana Padano grated parmesan (L+G)
Roasted beetroot wedges with mango jalapeno glazing tofu crumble (VE+G)
Vegan kale casserole with soy crumble (VE+G) lingonberry jam (VE+G)
Fruit quark (L+G)

Thursday 24.10.2024

Pea soup with smoked ham (M+G)
Factory’s pan steaks in dark pepper onion sauce (M+G) garlic cream potatoes with fresh basil oil (L+G+VS)
Tex Mex seasoned chicken tortillas with cheddar cheese stripes and arugula (VS) jalapeno slices (VE+G)
Cauliflower broccoli gratin with bearnaise sauce and pea sprouts (G)
Tasty french ratatouille with Härkis fava beans (VE+G+VS)
Factory’s pancakes (L) strawberry jam (VE+G) vanilla mousse (L+G) ice cream (L+G)

Friday 25.10.2024

Chickpea chili soup (VE+G+VS)
Breaded pork (M) ranch dip (VE+G+VS) roasted potato wedges with caper and marinated red onion (VE+G)
Grilled chicken roast cutlets in parmesan pesto sauce (VL+G) basmati rice (VE+G)
Vegan butter tofu Indian style (VE+G+VS) basmati rice (VE+G)
Autumn carrot pie (L+incl.peanuts!)