Avoinna:
Ma – Pe: 7.30 – 14.00
Puuro ja kahvi 7.30-9.30
Lounasbuffet 10.30 – 14.00
Lounas viikko 40
Maanantai 30.9.2024
Vuohenjuustolla höystetty kukkakaalisosekeitto (L+G) ruiskrutongit (VE)
Lohta toscanalaiseen tapaan (L+G+VS) pinaatilla maustettu perunasose (L+G)
Juustolla gratinoitua uunimakkaraa jalapeno-tomaattikastikkeessa ja karamellisoidulla sipulilla (L+G+VS)
Välimeren linssi-tofukasvisrisotto soijapaloilla ja tuoreella rucolalla (VE+G+VS)
Amerikkalaisia pannukakkuja, vaahterasiirappivaahto (L+G) itse tehty marjahilloke (VE+G)
Tiistai 1.10.2024
Nakkikeitto (M+G)
Factoryn lihapullat kermaisella Dijon-sinappikastikkeessa (L+G+VS) tacomausteella maustetut paahdetut perunat (VE+G)
Sahramilla maustettu espanjalainen katkarapu-paella lehtipersiljalla (M+G+VS)
Parsakaali-kukkakaali gratiini bearnaisekastikkeella ja tuoreilla yrteillä (L+G)
Ranskalainen ratatouille tofulla ja edamame pavuilla (VE+G)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)
Keskiviikko 2.10.2024
Vegaaninen maissi-kookoskeitto (VE+G)
Nepalilainen Butter chicken kanan rintafileestä (L+G+VS+sis.pähkinää) basmatiriisi (VE+G)
Mozzarellalla kuorrutettua lasagnea basilikaöljyllä (L+VS+ 100% nauta) Grana padano -muru (L+G)
Vegaaniset texmex-kasvistacot (VE+G+VS) Pico de gallo -salsa (VE+G+VS)
Talon omena-kaurapaistos (L+G) kanelivaahto (L+G)
Torstai 3.10.2024
Hernekeitto savupotkalla (M+G)
Naudan kebablastuja ja paahdettua paprikaa mausteisessa tomaattikastikkeessa (M+G+VS)
rapeat ranskalaiset (VE+G) grillattuja kanan paistileikkeitä sitruunaruoho-kookoskastikkeessa (M+G+VS) kasvis fried rice tuoreilla yrteillä (VE+G+VS)
Vegaaninen aurinkokuivattu tomaatti-pestopasta paahdetuilla pähkinöillä (VE+VS+sis.pähkinää!)
Factoryn letut (L) mansikkahilloa (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G) jäätelöä (L+G)
Perjantai 4.10.2024
Kermainen maustettu savuporokeitto (L+G)
Rapeaa kanaa Cordon bleu (L) ranskalaiset (VE+G) savupaprikamajoneesi (VE+G)
Factoryn lihaisa pyttipannu runsaalla sipulilla ja paistetulla kananmunalla (L+G+VS) kurkkusalaatti (VE+G)
Aloo gobi – eli intialainen peruna-kukkakaalicurry (VE+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Baked alaska -uunijäätelökakku (L)
Lunch week 40
Monday 30.9.2024
Goat cheese seasoned cauliflower soup (L+G) rye croutons (VE)
Salmon Toscanan style (L+G+VS) spinach seasoned potato mash (L+G)
Cheese gratinated oven sausage in jalapeno tomato sauce with caramelized onion (L+G+VS)
Mediterranean lentil tofu risotto with soy bites and fresh arugula (VE+G+VS)
American pancakes, maple syrup mousse (L+G) homemade berry jam (VE+G)
Tuesday 1.10.2024
Frankfurter soup (M+G)
Factory’s meatballs with creamy Dijon mustard sauce (L+G+VS) taco seasoned roasted potatoes (VE+G)
Saffron seasoned spanish shrimp paella with fresh herbs (M+G+VS)
Broccoli cauliflower gratin with bearnaise sauce and fresh herbs (L+G)
French ratatouille with tofu and Edamame beans (VE+G)
Factory’s ice cream bar (L+G)
Wednesday 2.10.2024
Vegan corn coconut soup (VE+G)
Nepalese Butter chicken ¨from chicken breast filet (L+G+VS+incl.peanuts) basmati rice (VE+G)
Lasagne with Mozzarella topping and basil oil (L+VS+ 100% beef) Grana padano crumble (L+G)
Vegan texmex vegetable tacos (VE+G+VS) Pico de gallo salsa (VE+G+VS)
House’s apple oat fry up (L+G) cinnamon mousse (L+G)
Thursday 3.10.2024
Pea soup with ham (M+G)
Beef kebab shreds and roasted bell pepper in spicy tomato sauce (M+G+VS)
Crispy french fries (VE+G) grilled chicken roast cutlets in lemongrass coconut sauce (M+G+VS) vegetable fried rice with fresh herbs (VE+G+VS)
Vegan sun dried tomato pesto pasta with roasted peanuts (VE+VS+incl.peanuts!)
Factory’s pancakes (L) strawberry jam (VE+G) vanilla mousse (L+G) ice cream (L+G)
Friday 4.10.2024
Creamy seasoned smoked reindeer soup (L+G)
Crispy chicken Cordon bleu (L) french fries (VE+G) smoked bell pepper mayonnaise (VE+G)
Factory’s meaty fry up with plentiful onion and fried egg (L+G+VS) cucumber salad (VE+G)
Aloo gobi – Indian potato cauliflower curry (VE+G+VS) basmati rice (VE+G)
Baked alaska -oven ice cream cake (L)