FACTORY SALO

Joensuunkatu 7
24100, Salo
saloiot@ravintolafactory.com

 

Avoinna:
Ma – Pe: 7.30 – 14.00
Puuro ja kahvi 7.30-9.30
Lounasbuffet 10.30 – 14.00

 

 

Lounas viikko 5

Maanantai 27.01.2025


Japanilainen misokeitto (VE+G)
Paahdettua lohta pestokuorrutteella (L+G+VS) keitetyt perunat tuoreella tillillä (VE+G)
Kinkkupasta carbonara-basilikaöljyllä (L+VS)
Itse tehdyt porkkanaletut (L) raejuusto-yrttitäyte (L+G)
Ranskalainen ratatouille kikherneillä (VE+G+VS)
Minivohvelit (L) itse tehty kuningatarhillo (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G)

Tiistai 28.01.2025

Maa-artisokkakeitto (L+G) krutongit (VE)
Factoryn pekonilihapullat tummassa mustapippurikastikkeessa (L+G) voilla höystetty perunamuusi (L+G)
Kana-kasvispaistos sweet & sour -glaseeruksella (M+G+VS) basmatiriisi (VE)
Täyteläinen kukkakaali-bataatticurry tofulla (VE+G+VS) basmatiriisi (VE)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)

Keskiviikko 29.1.2025

Kasvis-kookoskeitto (VE+G+VS)
Marry me chicken (L+G+VS) uunissa paahdetut lohkoperunat tuoreilla yrteillä (VE+G)
Perinteinen kinkkukiusaus (L+G)
Paahdettuja uunijuureksia kuusenkerkkäsiirapilla (VE+G)
Itse tehdyt harissa-bataattipihvit tuoreella baby-pinaatilla (VE+G+VS) raikas kurkkudippi (VE+G)
Hedelmäkiisseli (VE+G) vaniljakermavaahto (L+G)

Torstai 30.1.2025

Hernekeitto savupotkalla (M+G)
Grillattuja porsaan ulkofilenoisetteja kermaisella herkkusieni-salottisipulikastikkeella (L+G+VS)
Cajun-maustetut paistetut perunat (VE+G+VS)
Intialainen kana 65 (M+G+VS) limedippi (VE+G) kasvis fried rice (VE+G+VS)
Vegaaninen kaalilaatikko soijarouheesta (VE+G) puolukkasurvos (VE+G)
Factoryn letut (L) mansikkahilloa (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G) jäätelöä (L+G)

Perjantai 31.1.2025

Pinaattikeitto (L+G) keitettyä kananmunaa (M+G)
Rapeaksi paistettua Kievin kanaa (L) currymajoneesi (VE+G) rapeat lohkoperunat (VE+G)
Pepperonipizza tuoreella rucolalla (L+VS)
Feta-pinaatti-uunimunakas kirsikkatomaateilla (L+G)
Ranskalainen myskikurpitsa-edamame-papupaistos paahdetuilla kurpitsansiemenillä (VE+G+VS)

 

Lunch Week 5

Monday 27.01.2025

Japanese miso soup (VE+G)
Salmon with pesto crust (L+G+VS) boiled potatoes with fresh dill (VE+G)
Ham pasta carbonara with basil oil (L+VS)
Homemade carrot pancakes (L) cottage cheese-herb filling (L+G)
French ratatouille with chickpeas (VE+G+VS)
Mini waffles (L) homemade “Queen’s” jam (VE+G) vanilla foam (L+G)

Tuesday 28.01.2025


Jerusalem artichoke soup (L+G) croutons (VE)
Factory’s bacon meatballs in dark black pepper sauce (L+G) buttered mashed potatoes (L+G)
Chicken and vegetable stir-fry with sweet & sour glaze (M+G+VS) basmati rice (VE)
Creamy cauliflower and sweet potato curry with tofu (VE+G+VS) basmati rice (VE)
Factory’s ice cream bar (L+G)

Wednesday 29.01.2025

Vegetable and coconut soup (VE+G+VS)
Marry me chicken (L+G+VS) oven-roasted potato wedges with fresh herbs (VE+G)
Traditional ham bake (L+G)
Roasted root vegetables with spruce tip syrup (VE+G)
Homemade harissa-sweet potato patties with fresh baby spinach (VE+G+VS) refreshing cucumber dip (VE+G)
Fruit compote (VE+G) vanilla whipped cream (L+G)

Thursday 30.01.2025

Pea soup with smoked ham (M+G)
Grilled pork loin noisettes in a creamy mushroom-shallot sauce (L+G+VS) Cajun-seasoned fried potatoes (VE+G+VS)
Indian Chicken 65 (M+G+VS) lime dip (VE+G) vegetable fried rice (VE+G+VS)
Vegan cabbage casserole with soy mince (VE+G) lingonberry mash (VE+G)
Factory’s pancakes (L) strawberry jam (VE+G) vanilla foam (L+G) ice cream (L+G)

Friday 31.01.2025

Spinach soup (L+G) boiled eggs (M+G)
Crispy Chicken Kiev (L) curry mayonnaise (VE+G) crispy potato wedges (VE+G)
Pepperoni pizza with fresh arugula (L+VS)
Feta-spinach oven omelet with cherry tomatoes (L+G)
French butternut-edamame bean bake with roasted pumpkin seeds (VE+G+VS)
House Tosca cake (L)