Lounas viikko 24
Perjantai 13.06.2025
Kermainen lohikeitto tuoreella tillillä (L+G)
Rapeaa paneroitua porsaanleikettä (M) ranskalaiset (VE+G) bearnaisekastike (G)
Välimeren seafood-paella (M+G+VS) limeaioli (VE+G+VS)
Pepperonipizza rucolalla (L+VS)
Värikäs papu-kasviskimara paahdetuilla pähkinöillä (VE+G+VS+sis.pähkinää)
Wienin suklaakakku (sis.pähkinää)
Lounas viikko 25
Maanantai 16.06.2025
Aurajuustolla höystetty punajuurisosekeitto (L+G)
Uunissa paahdettua lohta piparjuuri-smetanakastikkeessa (L+G) ruohosipulivarhaisperunat (VE+G)
Valkosipulinen tomaatti-pepperonipasta basilikaöljyllä (L+VS) parmesaaniraaste (G)
Paahdettua keskurpitsaa ja punasipulia (VE+G)
Vegaaninen burgundinpata savutofulla (VE+G+VS)
Sitruuna-tuorejuustoviineri (VL+sis.pähkinää)
Tiistai 17.06.2025
Porkkana-maapähkinävoikeitto (VE+G+sis.pähkinää)
Pekonilla höystetyt lihapullat Dijon-sinappikastikkeessa (L+G) perinteinen perunamuusi (L+G)
Corn flakes -paneroitua kanaa (M+G) sweet chili -dippi (VE+G+VS)
Dal makhani – Intialainen linssipata tuoreella korianterilla (VE+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)
Keskiviikko 18.06.2025
Ranskalainen sipulikeitto (M+G) oregano-juustoleivät (L)
BBQ-smoke porsaan ribsejä (M+G+VS) uunissa paahdetut lohkoperunat (M+G)
Tempurapaneroitua seitiä (L) tillitartar (VE+G)
Paahdetut punajuuri- ja porkkanalohkot rakuunalla maustettuna (VE+G)
Välimerellinen kasvismoussaka tuoreella basilikalla (L+G+VS)
Mansikka-britakakku (L)
Torstai 19.06.2025
Hernekeitto savupotkalla (M+G)
Rapeaa Kievin kanaa (VL+VS) curry-ananaskastike (L+G) ranskalaiset (M+G)
Mozzarellalla kuorrutettua talon jauhelihalasagnea basilikaöljyllä (L+VS)
Tiikerirapu- fried rice kevätsipulilla (M+G+VS)
Itse tehdyt kasvisröstit kikherneillä ja tofumurulla (VE+G+VS) sweet chili -dippi (VE+G+VS)
Factoryn letut (L) mansikkahilloa (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G) jäätelöä (L+G)
Perjantai 20.06.2025
Hyvää juhannusta! Ravintola on kiinni.
Lunch Week 24
Friday 13.06.2025
Creamy salmon soup with fresh dill (L+G)
Crispy breaded pork schnitzel (M) french fries (VE+G) béarnaise sauce (G)
Mediterranean seafood paella (M+G+VS) lime aioli (VE+G+VS)
Pepperoni pizza with arugula (L+VS)
Colorful bean and vegetable medley with roasted nuts (VE+G+VS+contains nuts)
Viennese chocolate cake (contains nuts)
Lunch Week 25
Monday 16.06.2025
Beetroot purée soup with blue cheese (L+G)
Oven-baked salmon with horseradish-sour cream sauce (L+G) chive new potatoes (VE+G)
Garlic tomato-pepperoni pasta with basil oil (L+VS) grated parmesan (G)
Grilled zucchini and red onion (VE+G)
Vegan Burgundy stew with smoked tofu (VE+G+VS)
Lemon cream cheese Danish (VL+contains nuts)
Tuesday 17.06.2025
Carrot-peanut butter soup (VE+G+contains nuts)
Meatballs with bacon in Dijon mustard sauce (L+G) traditional mashed potatoes (L+G)
Corn flakes breaded chicken (M+G) sweet chili dip (VE+G+VS)
Dal makhani – Indian lentil stew with fresh coriander (VE+G+VS) basmati rice (VE+G)
Factory’s ice cream bar (L+G)
Wednesday 18.06.2025
French onion soup (M+G) oregano cheese breads (L)
BBQ-smoke pork ribs (M+G+VS) oven-roasted potato wedges (M+G)
Tempura breaded pollock (L) dill tartar (VE+G)
Roasted beetroot and carrot wedges seasoned with tarragon (VE+G)
Mediterranean vegetable moussaka with fresh basil (L+G+VS)
Strawberry Brita cake (L)
Thursday 19.06.2025
Pea soup with smoked ham (M+G)
Crispy Kiev chicken (VL+VS) curry-pineapple sauce (L+G) fries (M+G)
House minced meat lasagna topped with mozzarella and basil oil (L+VS)
Tiger prawn fried rice with spring onion (M+G+VS)
Homemade vegetable rösti with chickpeas and crumbled tofu (VE+G+VS) sweet chili dip (VE+G+VS)
Factory pancakes (L) strawberry jam (VE+G) vanilla mousse (L+G) ice cream (L+G)
Friday 20.06.2025
Happy Midsummer! The restaurant is closed.