Avoinna:
Ma – Pe: 8.00 – 14.00
Puuro ja kahvi 8.00-9.30
Lounasbuffet 10.30 – 14.00
Lounas viikko 46
Maanantai 10.11.2025
Porkkana-pinaattikeitto (L+G) raejuusto (L+G)
Paistettua lohta mangosalsalla ja limevinegretellä (M+G+VS) sitruuna-yrttivoilla höystetyt perunat (L+G)
Lihaisaa talon pyttipannua runsaalla sipulilla ja paistetulla kananmunalla (L+G+VS) kurkkusalaatti (VE+G)
Mausteinen inkivääri-bataatticurry kaurajauhiksella (VE+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Appelsiini-suklaamousse (L+G)
Tiistai 11.11.2025
Parsakaalisosekeitto (L+G)
Rapeaa Kievin kanaa valkosipuli-persiljavoilla (VL+VS) paahdettu ruusukaali-perunapaistos (VE+G)
Turkkilainen pasta jauhelihalla, jogurttikastikkeella ja kirsikkatomaateilla (L+VS+100% nauta)
Koskenlaskijalla höystettyä lohikiusausta (L+G)
Sieni-burgundinpataa paahdetuilla kikherneillä (VE+G+VS)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)
Keskiviikko 12.11.2025
Ranskalainen sipulikeitto (VE+G) leipätikkuja (VE)
Factoryn tomaattikastikkeella ja mozzarellalla gratinoidut lihapullat (VL+G) perinteinen perunamuusi (L+G)
Tempura-paneroitua turskaa (M) limeaioli (VE+VS)
Tuoreita kasviksia ja tofua pähkinöillä ja Satay-kastikkeella (VE+G+VS+sis pähkinä) jasmiiniriisi (VE+G)
Mansikkakiisseli (VE+G) raikas sitruunavaahto (L+G)
Torstai 13.11.2025
Hernekeitto savupotkalla (M+G) pilkottua sipulia (VE+G)
Mureaa kanan rintafilettä sieni-punaviinikastikkeessa (M+G+VS) peruna-juurespaistos (VE+G)
Pitkään haudutettua possun potkaa pekoni-kermakastikkeessa (L+G)
Mausteinen Dal Makhani kookos-currykastikkeessa (VE+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Factoryn letut (L) mansikkahilloa (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G) jäätelöä (L+G)
Perjantai 14.11.2025
Perinteinen jauhelihakeitto (M+G)
Rapeaksi paistettu porsaanleike (L) kermainen omena-dijonkastike (L+G) maalaisranskalaiset (VE+G)
Kanaa ja paahdettuja kasviksia teriyakikastikkeella (M+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Kasvistortelliineja, papuja ja babypinaattia yrttiöljyllä (VE+VS)
Tuplasuklaakakku (G)
Lunch Week 46
Monday 10.11.2025
Carrot and spinach soup (L+G) cottage cheese (L+G)
Fried salmon with mango salsa and lime vinaigrette (M+G+VS) lemon-herb buttered potatoes (L+G)
Finnish-style hash with beef, onions and fried egg (L+G+VS) cucumber salad (VE+G)
Spicy ginger-sweet potato curry with oat mince (VE+G+VS) basmati rice (VE+G)
Orange-chocolate mousse (L+G)
Tuesday 11.11.2025
Broccoli purée soup (L+G)
Crispy Chicken Kiev with garlic-parsley butter (VL+VS) roasted Brussels sprout and potato bake (VE+G)
Turkish pasta with minced beef, yogurt sauce and cherry tomatoes (L+VS+100% beef)
Salmon casserole with Koskenlaskija cheese (L+G)
Mushroom bourguignon with roasted chickpeas (VE+G+VS)
Factory’s ice cream bar (L+G)
Wednesday 12.11.2025
French onion soup (VE+G) breadsticks (VE)
Factory’s meatballs gratinated with tomato sauce and mozzarella (VL+G) classic mashed potatoes (L+G)
Tempura-fried cod (M) lime aioli (VE+VS)
Fresh vegetables and tofu with peanuts and Satay sauce (VE+G+VS+contains nuts) jasmine rice (VE+G)
Strawberry compote (VE+G) light lemon mousse (L+G)
Thursday 13.11.2025
Pea soup with smoked ham (M+G) chopped onions (VE+G)
Tender chicken breast in mushroom-red wine sauce (M+G+VS) potato-root vegetable bake (VE+G)
Slow-cooked pork shank in bacon-cream sauce (L+G)
Spiced Dal Makhani in coconut curry sauce (VE+G+VS) basmati rice (VE+G)
Factory’s pancakes (L) strawberry jam (VE+G) whipped vanilla cream (L+G) ice cream (L+G)
Friday 14.11.2025
Traditional minced beef soup (M+G)
Crispy fried pork schnitzel (L) creamy apple-Dijon sauce (L+G) rustic fries (VE+G)
Chicken and roasted vegetables in teriyaki sauce (M+G+VS) basmati rice (VE+G)
Vegetable tortellini with beans and baby spinach in herb oil (VE+VS)
Double chocolate cake (G)



