Avoinna:
Ma – Pe: 8.00 – 14.00
Puuro ja kahvi 8.00-9.30
Lounasbuffet 10.30 – 14.00
Lounas viikko 51
Maanantai 15.12.2025
Samettinen bataatti-kookoskeitto (VE+G) krutongit (VE)
Pintasavustettua lohta raikkaalla pinjansiemen-basilikapestolla (M+G) kermaperunat (L+G)
tzatsiki (L+G+VS)
Pyttipannua paistetulla kananmunalla (L+G+VS) kurkkusalaatti (VE+G)
Uunifetapasta kirsikkatomaateilla ja yrttiöljyllä (L+VS)
Juureslohkoja ja paistettua tofua mango-jalapeno-glaseerauksella (VE+G+VS)
Piparkakku Trifle (L)
Tiistai 16.12.2025
Tomaatti-vuohenjuustokeitto (L+G)
Factoryn lihapullat savupaprikakastikkeella (L+G+VS) paahdetut timjamiperunat (VE+G)
Rapeaa kanaa Cordon Bleu (VL) valkosipulimajoneesi (G+VS)
Talon pinaattiohukaiset (L) puolukkahillo (VE+G)
Vegaaninen kaalilaatikko soijarouheesta (VE+G) puolukkahillo (VE+G)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)
Keskiviikko 17.12.2025
Paahdettu valkosipulikeitto (L+G+VS)
Tee-se-itse pulled pork-hampurilainen, pulled pork (M+G+VS) ranskalaiset (VE+G)
marinoitu punasipuli (VE+G) cheddarjuustokastike (VL+G) BBQ-majoneesi (L+G+VS) jalapeno, suolakurkku (VE+G)
Kanaa Tikka Masala -kastikkeella ja paahdetulla paprikalla (L+G+VS) kookosriisi (VE+G)
Kesäkurpitsa-porkkanafritterit tofumurulla (VE+G)
Luumu-vanilijarahka (L+G)
Torstai 18.12.2025
Hernekeitto savupotkalla (M+G) pilkottua sipulia (VE+G)
Marry Me Chicken – Kanaa parmesanilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja tuoreella basilikalla (L+G+VS) riisi (VE+G)
Perinteinen karjalanpaisti (M+G) voilla höystetty perunasose (L+G)
Kukkakaali-bataatticurry paahdetuilla kikherneillä (VE+G+VS)
Factoryn letut (L) mansikkahilloa (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G) jäätelöä (L+G)
Perjantai 19.12.2025
Maa-artisokkakeitto (L+G+VS)
Kebablastuja tomaattikastikkeessa (M+G+VS+100% nauta) basmatiriisi (VE+G) aioli (VE+G+VS)
Tex mex -Fish & Chips – Rapeaksi paistettua tex mex-paneroitua seitiä (M+VS) chunky-salsa (L+G+VS) ranskalaiset (VE+G)
Yrtti-pestopasta lehtikaalilla ja edamamepavuilla (VE+VS)
Talon jälkiruoka
Lunch Week 51
Monday 15.12.2025
Smooth sweet potato–coconut soup (VE+G) croutons (VE)
Lightly smoked salmon with fresh pine nut–basil pesto (M+G) creamy potatoes (L+G)
tzatziki (L+G+VS)
Meaty fry-up with fried egg (L+G+VS) cucumber salad (VE+G)
Baked feta pasta with cherry tomatoes and herb oil (L+VS)
Root vegetable wedges and fried tofu with mango–jalapeño glaze (VE+G+VS)
Gingerbread trifle (L)
Tuesday 16.12.2025
Tomato-goat cheese soup (L+G)
House meatballs with smoked paprika sauce (L+G+VS) roasted thyme potatoes (VE+G)
Crispy Chicken Cordon Bleu (VL) garlic mayonnaise (G+VS)
House spinach pancakes (L) lingonberry jam (VE+G)
Vegan cabbage casserole with soy mince (VE+G) lingonberry jam (VE+G)
Factory ice cream bar (L+G)
Wednesday 17.12.2025
Roasted garlic soup (L+G+VS)
Build-your-own pulled pork burger, pulled pork (M+G+VS) fries (VE+G) marinated red onion (VE+G) cheddar glaze (VL+G) BBQ mayonnaise (L+G+VS) jalapeño, pickles (VE+G)
Chicken with Tikka Masala sauce and roasted bell pepper (L+G+VS) coconut rice (VE+G)
Zucchini–carrot fritters with tofu crumble (VE+G)
Plum–vanilla quark (L+G)
Thursday 18.12.2025
Pea soup with smoked ham hock (M+G) chopped onion (VE+G)
Marry Me Chicken – chicken with parmesan, sun-dried tomatoes and fresh basil (L+G+VS) rice (VE+G)
Traditional Karelian stew (M+G) buttery mashed potatoes (L+G)
Cauliflower–sweet potato curry with roasted chickpeas (VE+G+VS)
Factory pancakes (L) strawberry jam (VE+G) vanilla foam (L+G) ice cream (L+G)
Friday 19.12.2025
Artichoke soup (L+G+VS)
Beef kebab slices in tomato sauce (M+G+VS+100% beef) basmati rice (VE+G) aioli (VE+G+VS)
Tex Mex Fish & Chips – crispy Tex Mex–breaded pollock (M+VS) chunky salsa (L+G+VS) fries (VE+G)
Herb pesto pasta with kale and edamame beans (VE+VS)
House dessert



