Avoinna:
Ma – Pe: 8.00 – 14.00
Puuro ja kahvi 8.00-9.30
Lounasbuffet 10.30 – 14.00
Lounas viikko 38
Maanantai 15.09.2025
Inkiväärillä maustettu porkkanasosekeitto (L+G)
Paahdettua lohta chimichurrilla (M+G+VS) bataatti-kasvispaistos (VE+G)
Överi makkaraperunat cheddarjuustokastikkeella ja paahdetulla sipulilla (L+G+VS) kurkkusalaatti (VE+G)
Pollo limonello – sitruunainen kanapasta (L+VS) parmesaanimuru (VL+G)
Kurpitsa-stroganoff ja karamellisoitua tofua tuoreella korianterilla (VE+G)
Snickers-mousse (L+G+Sis.pähkinää)
Tiistai 16.09.2025
Marry Me Chicken – kanakeitto (L+G+VS)
Paahdettua porsaankylkeä omena-BBQ-kastikkeella (M+G+VS) uunilohkoperunat tuoreilla yrteillä (VE+G)
Rapeaa tempurapaneroitua turskaa (M) sitruuna-tartardippi (L+G)
Intialainen Palak paneer – tuorejuusto-pinaatticurry (VL+G+VS)
Vegaaninen Maggara -pyttipannu karamellisoidulla sipulilla (VE+G)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)
Keskiviikko 17.09.2025
Herkkusienikeitto (L+G)
Tee-se-itse-hampurilainen:
pihvi (M+G+VS+Liha: 100% nautaa) marinoitua punasipulia (VE+G) amerikkalaisia kurkkuviipaleita (VE+G) BBQ-majoneesi (VE+G+VS) cheddarjuustoviipaleet (L+G) rapeat ranskalaiset (VE+G)
Aasialainen kung po -kana suolapähkinöillä (M+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Herkullinen papu-ratatouille välimeren yrteillä (VE+G)
Omena-kanelikiisseli (VE+G) vaniljavaahto (L+G)
Torstai 18.09.2025
Hernekeitto savupotkalla (M+G)
Lihapullat tummassa punaviini-pekonikastikkeessa (M+G) voilla höystetty perunasose (L+G)
Lohipizza ranskankermalla ja rucolalla (L)
Uunifetapastaa kirsikkatomaateilla ja yrttiöljyllä (L+VS)
Kvinoa-kasvispaistos Oumph! soijapaloilla, tuoreella pinaatilla ja paahdetuilla pähkinöillä (VE+G+sis pähkinä)
Factoryn letut (L) mansikkahilloa (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G) jäätelöä (L+G)
Perjantai 19.09.2025
Paahdettu valkosipulikeitto (L+G+VS) ruislastut (M)
Rapeaa paneroitua kanan sisäfilettä (L) juustolla gratinoidut mäiskyperunat (L+G) avocadokastike (L+G)
Kinkku-pekonicarbonara (L+G+VS) Rummo-pastaa yrttiöljyllä (VE) parmesaaniraaste (VL)
Itse tehdyt kasvispakorat tofumurulla (VE+G+VS) tomaatti-minttuchutney (VE+G+VS)
Talon puolukkapiirakka kauracrumblella (L) kinuskivaahto (L+G)
Lunch Week 38
Monday 15.09.2025
Carrot purée soup with ginger (L+G)
Baked salmon with chimichurri (M+G+VS) sweet potato vegetable bake (VE+G)
Loaded sausage and fries with cheddar cheese sauce and roasted onion (L+G+VS) cucumber salad (VE+G)
Pollo limonello lemon chicken pasta (L+VS) parmesan crumble (VL+G)
Pumpkin stroganoff and caramelized tofu with fresh coriander (VE+G)
Snickers mousse (L+G+Contains nuts)
Tuesday 16.09.2025
Marry Me Chicken soup (L+G+VS)
Roasted pork belly with apple BBQ sauce (M+G+VS) baked potato wedges with fresh herbs (VE+G)
Crispy tempura fried cod (M) lemon tartar dip (L+G)
Indian palak paneer spinach curry (VL+G+VS)
Vegan sausage hash with caramelized onion (VE+G)
Factory ice cream bar (L+G)
Wednesday 17.09.2025
Mushroom soup (L+G)
Build-your-own burger: patty (M+G+VS+meat: 100% beef) marinated red onion (VE+G) American pickles (VE+G) BBQ mayonnaise (VE+G+VS) cheddar cheese slices (L+G) crispy french fries (VE+G)
Asian kung po chicken with peanuts (M+G+VS) basmati rice (VE+G)
Delicious bean ratatouille with Mediterranean herbs (VE+G)
Apple cinnamon kissel (VE+G) vanilla mousse (L+G)
Thursday 18.09.2025
Pea soup with smoked ham hock (M+G)
Meatballs in dark red wine bacon sauce (M+G) buttered mashed potatoes (L+G)
Salmon pizza with crème fraîche and arugula (L)
Baked feta pasta with cherry tomatoes and herb oil (L+VS)
Quinoa vegetable bake with Oumph! soy chunks fresh spinach and roasted nuts (VE+G+Contains nuts)
Factory pancakes (L) strawberry jam (VE+G) vanilla mousse (L+G) ice cream (L+G)
Friday 19.09.2025
Roasted garlic soup (L+G+VS) rye crisps (M)
Crispy breaded chicken tenderloin (L) cheesy gratin smashed potatoes (L+G) avocado sauce (L+G)
Ham bacon carbonara (L+G+VS) Rummo pasta with herb oil (VE) parmesan cheese (VL)
Homemade vegetable pakoras with tofu crumble (VE+G+VS) tomato mint chutney (VE+G+VS)
House lingonberry pie with oat crumble (L) caramel mousse (L+G)