Lounas viikko 33
Perjantai 15.08.2025
Tom Yam -rapukeitto (M+G+VS)
Rapeaksi paneroitua broilerin sisäfileetä (M) curry-ananasdippi (VE+G+VS) maalaisranskalaiset (VE+G)
Yön yli haudutettu pulled pork BBQ-kastikkeella (M+G+VS)
Hunajaiset uunijuurekset (M+G)
Kasvis-auringonkukansiemenpestolasagnette vegaanisella juustokuorrutteella ja basilikaöljyllä (VE+VS)
Omena-kaurapaistos (L+G) kanelivaahto (L+G)
Lounas viikko 34
Maanantai 18.08.2025
Perinteinen jauhelihakeitto (M+G)
Paistettua lohta Salsa verde -glaseerauksella (M+G+VS) keitetyt perunat tilli-voisulalla (L+G)
Marry me chicken tuoreella basilikalla (L+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Chili sin carne seitanlastuilla ja paahdetuilla kikherneillä (VE+VS) basmatiriisi (VE+G)
Suklaavanukas (L+G) hasselpähkinävaahto (L+G+sis.pähkinää)
Tiistai 19.08.2025
Thaimaalainen kana-kookoskeitto (M+G)
Juusto-pekonilihapullat kermakastikkeessa (L+G) juuressose (L+G)
Makkarastroganoff (L+G)
Nepalilainen Butter tofu tuoreella korianterilla (VE+G+VS+sis.pähkinää) basmatiriisi (VE+G)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)
Keskiviikko 20.08.2025
Myskikurpitsakeitto (L+G)
Tee-se-itse-hampurilainen: pihvi (M+G+VS+100% nauta) marinoitua punasipulia (VE+G)
amerikkalaisia kurkkuviipaleita (VE+G) aioli (VE+G+VS) cheddarjuustoviipaleet (L+G) rapeat ranskalaiset (VE+G)
Tomaattinen pepperonipasta ja babypinaattia (L+VS)
Paneroitu chipotlepihvi (VE+G+VS)
Mansikkarahka (L+G)
Torstai 21.08.2025
Hernekeitto savupotkalla (M+G)
Valkosipuli-chilikanaa (M+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Savulohikiusaus tuoreella tillillä (L+G)
Paahdettuja puna,-kelta- ja raitajuurilohkoja balsamicosiirapilla ja rucolalla (VE+G)
Vegaaninen kaalilaatikko Nyhtökauralla (VE+G) puolukkahillo (VE+G)
Factoryn letut (L) mansikkahilloa (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G) jäätelöä (L+G)
Perjantai 22.08.2025
Paahdettu valkosipulikeitto (L+G+VS) ruissipsit (M)
Yön yli haudutettua porsaan kassleria Dijon-sinappikastikkeessa (L+G) kermaperunat (L+G)
Rapeaksi paistettua tempuraturskaa (L) yrtti-limedippi (VE+G)
Grillattua kesäkurpitsaa ja punasipulia balsamicoglaseerauksella (VE+G)
Tomaatti-cashewpähkinäpasta savutofulla ja tuoreella basilikalla (VE+VS)
Porkkanakakku (L)
Lunch Week 33
Friday 15.08.2025
Tom Yam crayfish soup (M+G+VS)
Crispy breaded chicken inner fillet (M) curry-pineapple dip (VE+G+VS) rustic fries (VE+G)
Overnight braised pulled pork with BBQ sauce (M+G+VS)
Honey roasted root vegetables (M+G)
Vegetable-sunflower seed pesto lasagnette with vegan cheese topping and basil oil (VE+VS)
Apple oat crumble (L+G) cinnamon foam (L+G)
Lunch Week 34
Monday 18.08.2025
Traditional minced meat soup (M+G)
Fried salmon with Salsa verde glaze (M+G+VS) boiled potatoes with dill butter sauce (L+G)
Marry me chicken with fresh basil (L+G+VS) basmati rice (VE+G)
Chili sin carne with seitan strips and roasted chickpeas (VE+VS) basmati rice (VE+G)
Chocolate pudding (L+G) hazelnut mousse (L+G+contains nuts)
Tuesday 19.08.2025
Thai chicken coconut soup (M+G)
Cheese bacon meatballs in cream sauce (L+G) root vegetable mash (L+G)
Sausage stroganoff (L+G)
Nepalese Butter tofu with fresh coriander (VE+G+VS+contains nuts) basmati rice (VE+G)
Factory ice cream bar (L+G)
Wednesday 20.08.2025
Butternut squash soup (L+G)
Build-your-own burger: patty (M+G+VS+100% beef) marinated red onion (VE+G)
American cucumber slices (VE+G) aioli (VE+G+VS) cheddar cheese slices (L+G) crispy French fries (VE+G)
Tomato pepperoni pasta with baby spinach (L+VS)
Breaded chipotle patty (VE+G+VS)
Strawberry quark (L+G)
Thursday 21.08.2025
Pea soup with smoked pork knuckle (M+G)
Garlic chili chicken (M+G+VS) basmati rice (VE+G)
Smoked salmon casserole with fresh dill (L+G)
Roasted red yellow and candy beet wedges with balsamic syrup and arugula (VE+G)
Vegan cabbage casserole with pulled oats (VE+G) lingonberry jam (VE+G)
Factory pancakes (L) strawberry jam (VE+G) vanilla mousse (L+G) ice cream (L+G)
Friday 22.08.2025
Roasted garlic soup (L+G+VS) rye crisps (M)
Overnight braised pork neck in Dijon mustard sauce (L+G) creamy potatoes (L+G)
Crispy fried tempura cod (L) herb lime dip (VE+G)
Grilled zucchini and red onion with balsamic glaze (VE+G)
Tomato cashew nut pasta with smoked tofu and fresh basil (VE+VS)
Carrot cake (L)