Avoinna:
Ma – Pe: 7.30 – 14.00
Puuro ja kahvi 7.30-9.30
Lounasbuffet 10.30 – 14.00
Olemme auki koko kesän!
Lounas viikko 18
Maanantai 28.04.2025
Bataatti-maapähkinävoi-sosekeitto (VE+G)
Paistettua lohta kermaisella rapukastikkeella (L+G) peruna-kasvispaistos (VE+G)
Talon lihaisa pyttipannu paistetulla munalla (L+VS) kurkkusalaatti (VE+G)
Grillattuja herkkusieniä ja Härkistä täyteläisessä currykastikkeessa (VE+G+VS) kasvisbiryani (VE+G+VS)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)
Tiistai 29.04.2025
Naudanliha gulassikeitto (M+G+VS)
Kanan fileetä sitruuna-rakuunakastikkeella (M+G) basmatiriisi (VE+G)
Kaalikääryleet (M+G) puolukkasurvos (VE+G) voilla höystetty perunasose (L+G)
Rapeaksi paistettua tofua kiinalaiseen tapaan (VE+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Factoryn letut (L) mansikkahilloa (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G) jäätelöä (L+G)
Keskiviikko 30.04.2025
Kesäkeitto (L+G)
Factoryn lihapullat tomaattisalsalla ja paprika-sipulipaistoksella (M+G+VS) Rummopastaa basilikaöljyllä (VE)
Rapeaa cornflakes kanaa (M+G) Sweet chili -dippi (VE+G+VS) ranskalaiset (VE+G)
Ranskalainen ratatouille soijarouheella (VE+G+VS)
Itse paistetut vappumunkit (VE) talon sima (VE+G)
Torstai 01.05.2025
Vappulounas kattaus klo. 14.30. Vappulounas 38€/hlö. Lasten hinnat: 0-3 v. 0 €, 4-12v. 15 €. Lisätiedot ja pöytävaraukset tästä.
Perjantai 02.05.
Paahdettu kukkakaalikeitto (L+G) krutongit (VE)
Porsaan ylikypsää kylkeä BBQ-whisky kastikkeella (M+G+VS) paistetut seesamiperunat (VE+G)
Marry me chicken pasta tuoreella basilikalla (L+VS)
Kebab-jalapenopizza rucolalla (L+VS)
Punajuurikroketit värikkäällä kasvispedillä (VE+G) kaprisdippi (VE+G)
Omena-kaurapaistos (L+G) kanelivaahto (L+G)
Lunch Week 18
Monday 28.04.2025
Sweet potato and peanut butter purée soup (VE+G)
Fried salmon with creamy crayfish sauce (L+G) potato-vegetable bake (VE+G)
House meaty hash with fried egg (L+VS) cucumber salad (VE+G)
Grilled mushrooms and Härkis in rich curry sauce (VE+G+VS) vegetable biryani (VE+G+VS)
Factory’s ice cream bar (L+G)
Tuesday 29.04.2025
Beef goulash soup (M+G+VS)
Chicken fillet with lemon-tarragon sauce (M+G) basmati rice (VE+G)
Cabbage rolls (M+G) lingonberry purée (VE+G) mashed potatoes with butter (L+G)
Crispy fried tofu Chinese style (VE+G+VS) basmati rice (VE+G)
Factory’s pancakes (L) strawberry jam (VE+G) vanilla foam (L+G) ice cream (L+G)
Wednesday 30.04.2025
Summer soup (L+G)
Factory’s meatballs with tomato salsa and pepper-onion sauté (M+G+VS)
Rummo pasta with basil oil (VE)
Crispy cornflakes chicken (M+G) Sweet chili dip (VE+G+VS) French fries (VE+G)
French ratatouille with soy mince (VE+G+VS)
Freshly fried May Day donuts (VE) house mead (VE+G)
Thursday 01.05.2025
May Day Luch seating at 14.30. May Day Lunch 38€/person. Children: 0-3 y. 0 €, 4-12y. 15 €. Menu and book a table from here.
Friday 02.05.2025
Roasted cauliflower soup (L+G) croutons (VE)
Slow-cooked pork belly with BBQ-whiskey sauce (M+G+VS) fried sesame potatoes (VE+G)
Marry Me chicken pasta with fresh basil (L+VS)
Kebab-jalapeño pizza with arugula (L+VS)
Beetroot croquettes on a colorful vegetable bed (VE+G) caper dip (VE+G)
Apple oat crumble (L+G) cinnamon foam (L+G)