FACTORY SALO

Joensuunkatu 7
24100, Salo
saloiot@ravintolafactory.com

Avoinna:
Ma – Pe: 8.00 – 14.00
Puuro ja kahvi 8.00-9.30
Lounasbuffet 10.30 – 14.00

 

Lounas viikko 47

Maanantai 17.11.2025

Paahdettu paprika-fetajuustokeitto (VL+G) krutongit (VE)
Teriyaki-lohta paahdetuilla seesaminsiemenillä (M+G+VS) kevätsipuli-kapriskastike (VE+G)
perunasose (L+G)
Perinteinen makkarakastike (L+G+VS)
Mozzarellalla kuorrutettua kasvisgratiinia tuoreilla yrteillä (L+G)
Harissalla maustetut falafelit värikkäällä kasvispedillä (VE+G+VS) kevätsipuli-kapriskastike (VE+G)
Raikas mango-passionrahka (L+G)

Tiistai 18.11.2025

Perinteinen siskonmakkarakeitto (M+G)
Nepalilainen Butter Chicken tuoreella korianterilla (L+G+VS+sis.pähkinää) basmatiriisi (VE+G)
Tempura-paneroitua seitä (M) sitruuna-tillidippi (L+G) uunilohkoperunat tuoreilla yrteillä (VE+G)
Mausteinen kasvis-tofucurry paahdetulla lehtikaalilla (VE+G+VS)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)

Keskiviikko 19.11.2025

Kasvis-borssikeitto (VE+G) smetanaa (L+G)
Rapeaa paneroitua kanan sisäfilettä (M) sitruuna-korianteridippi (VE+G+VS)
Talon jauhemaksapihvit kermaisessa pekoni-sipulikastikkeessa (L+G) voilla höystetty perunasose (L+G) puolukkahilloa (VE+G)
Paahdettua parsakaalia ja Härkistä Korean BBQ -kastikkeella (VE+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Suklaavanukas (L+G) hasselpähkinävaahto (L+G+sis.pähkinää)

Torstai 20.11.2025

Hernekeitto savupotkalla (M+G) pilkottua sipulia (VE+G)
Factoryn lihapullat tummalla sipulikastikkeella (M+G+VS) peruna-porkkanalohkot (VE+G)
Rapeaksi paistettua Kievin kanaa valkosipuli-persiljavoilla (L+VS)
Kinkku-herkkusienipizza rucolalla (L+VS)
Vegaaninen linssi-bolognese (VE+G+VS) spagetti (VE)
Factoryn letut (L) mansikkahilloa (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G) jäätelöä (L+G)

Perjantai 21.11.2025

Pinaattikeitto (L+G) keitettyä kananmunaa (M+G)
Tee-se-itse hampurilainen
Pulled pork (M+G+VS) sämpylä (VE) ranskalaiset (VE+G) pinkki coleslaw-salaatti (VE+G)
marinoitu punasipuli (VE+G) jalapenoja (VE+G) BBQ-majoneesi (VE+G+VS) tomaattiviipaleita (VE+G)
Uunifetapasta paistetulla kanalla ja basilikaöljyllä (L+G+VS)
Kesäkurpitsa-porkkanafritterit tofumurulla (VE+G)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)

 

Lunch Week 47

Monday 17.11.2025

Roasted bell pepper and feta cheese soup (VL+G), croutons (VE)
Teriyaki salmon with toasted sesame seeds (M+G+VS), spring onion–caper sauce (VE+G), mashed potatoes (L+G)
Traditional sausage sauce (L+G+VS)
Vegetable gratin with mozzarella and fresh herbs (L+G)
Harissa-spiced falafels on a colorful bed of vegetables (VE+G+VS), spring onion–caper sauce (VE+G)
Fresh mango–passion fruit quark (L+G)

Tuesday 18.11.2025

Traditional Finnish sausage soup (M+G)
Nepalese Butter Chicken with fresh coriander (L+G+VS, contains nuts), basmati rice (VE+G)
Tempura-battered pollock (M), lemon–dill dip (L+G), oven-baked potato wedges with fresh herbs (VE+G)
Spicy vegetable–tofu curry with roasted kale (VE+G+VS)
Factory’s ice cream bar (L+G)

Wednesday 19.11.2025

Vegetable borscht (VE+G), sour cream (L+G)
Crispy breaded chicken tenders (M), lemon–coriander dip (VE+G+VS)
House minced liver patties in creamy bacon–onion sauce (L+G), buttery mashed potatoes (L+G), lingonberry jam (VE+G)
Roasted broccoli and Härkis in Korean BBQ sauce (VE+G+VS), basmati rice (VE+G)
Chocolate pudding (L+G), hazelnut cream (L+G, contains nuts)

Thursday 20.11.2025

Pea soup with smoked ham hock (M+G), chopped onions (VE+G)
Factory’s meatballs in dark onion sauce (M+G+VS), potato–carrot wedges (VE+G)
Crispy Chicken Kiev with garlic–parsley butter (L+VS)
Ham and mushroom pizza with fresh arugula (L+VS)
Vegan lentil bolognese (VE+G+VS), spaghetti (VE)
Factory’s pancakes (L), strawberry jam (VE+G), whipped vanilla cream (L+G), ice cream (L+G)

Friday 21.11.2025

Spinach soup (L+G), boiled egg (M+G)
Build-your-own burger: pulled pork (M+G+VS), bun (VE), fries (VE+G), pink coleslaw (VE+G), pickled red onion (VE+G), jalapenos (VE+G), BBQ mayonnaise (VE+G+VS), tomato slices (VE+G)
Baked feta pasta with sautéed chicken and basil oil (L+G+VS)
Zucchini–carrot fritters with crumbled tofu (VE+G)
Factory’s ice cream bar (L+G)