FACTORY SALO

Joensuunkatu 7
24100, Salo
saloiot@ravintolafactory.com

Avoinna:
Ma – Pe: 8.00 – 14.00
Puuro ja kahvi 8.00-9.30
Lounasbuffet 10.30 – 14.00

 

 

Lounas viikko 48

Maanantai 24.11.2025

Koskenlaskija-kasvissosekeitto (L+G) ruissipsit (VE)
Harissa-paahdettua lohta (M+G+VS) värikäs peruna-kasvispaistos (VE+G) raikas kurkkudippi (VE+G+VS)
Pitkään haudutettua naudanpaistia punaviinikastikkeessa (M+G+VS)
Kasvis Butter Tofu soijakermakastikkeella ja tuoreella korianterilla (VE+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Minivohvelit (L) vaahterasiirappivaahto (L+G) mansikkahilloa (VE+G)

Tiistai 25.11.2025

Aurajuusto-punajuurikeitto (L+G)
Parmesaanikanaa (VL+G+VS) paistettu kasvisriisi kevätsipulilla (VE+G) sitruuna-persiljadippi (VE+G)
Pariloitua possua mustapippuri-kermakastikkeella (L+G) pinaatilla höystetty muusi (L+G)
Paahdettuja uunijuureksia ja Oumph! -soijapaloja tryffeliöljyllä ja herneenversoilla (VE+G)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)

Keskiviikko 26.11.2025

Valkoviinillä höystetty purjo-perunasosekeitto (L+G)
Factoryn pannupihvit kermaisella herkkusieni-salottisipulikastikkeella (L+G)
paahdetut yrttiperunat (VE+G)
Kermainen kana-kasviskiusaus (L+G)
Espanjalainen tiikerirapupaella sahramilla ja tuoreilla kasviksilla (M+G+VS)
Harissa-falafelpyörykät ja paahdettuja kasviksia chimichurrilla (VE+G+VS)
Kuningatarrahka (L+G)

Torstai 27.11.2025

Hernekeitto savupotkalla (M+G) pilkottua sipulia (VE+G)
Tex mex -Fish & Chips (M) maalaisranskalaiset (VE+G) lime-majoneesi (VE+G)
Paahdettua kanaa Sweet & Sour -kastikkeella (M+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Värikäs ranskalainen ratatouille tofulla (VE+G+VS)
Factoryn letut (L) mansikkahilloa (VE+G) vaniljavaahtoa (L+G) jäätelöä (L+G)

Perjantai 28.11.2025

Basilika-tomaattikeitto (M+G+VS) krutongit (M)
Factoryn lihapullat savupaprikakastikkeella (VL+G) seesamiperunat (VE+G)
Rapeaksi paistettuja paneroituja kananfileitä (M+VS) currymajoneesi (VE+G)
Kreikkalainen feta-oliivimunakas (L+G)
Vegaaniset pinaattiohukaiset (VE) puolukkahilloa (VE+G)
Kaura-omenapaistos (L+G) kanelivaahto (L+G)

 

Lunch Week 48

Monday 24.11.2025

Koskenlaskija cheese vegetable purée soup (L+G) rye crisps (VE)
Harissa roasted salmon (M+G+VS) colorful potato vegetable bake (VE+G) fresh cucumber dip (VE+G+VS)
Slow cooked beef roast in red wine sauce (M+G+VS)
Vegetable Butter Tofu with soy cream sauce and fresh coriander (VE+G+VS) basmati rice (VE+G)
Mini waffles (L) maple syrup foam (L+G) strawberry jam (VE+G)

Tuesday 25.11.2025

Blue cheese beetroot soup (L+G)
Parmesan chicken (VL+G+VS) fried vegetable rice with spring onion (VE+G) lemon parsley dip (VE+G)
Grilled pork with black pepper cream sauce (L+G) mashed potatoes with spinach (L+G)
Roasted oven vegetables and Oumph! soy pieces with truffle oil and pea shoots (VE+G)
Factory ice cream bar (L+G)

Wednesday 26.11.2025

Leek and potato purée soup with white wine (L+G)
Factory pan steaks with creamy mushroom shallot sauce (L+G) roasted herb potatoes (VE+G)
Creamy chicken and vegetable casserole (L+G)
Spanish tiger prawn paella with saffron and fresh vegetables (M+G+VS)
Harissa falafel balls and roasted vegetables with chimichurri (VE+G+VS)
Queen’s berry quark dessert (L+G)

Thursday 27.11.2025

Pea soup with smoked ham hock (M+G) chopped onion (VE+G)
Tex Mex Fish & Chips (M) country fries (VE+G) lime mayonnaise (VE+G)
Roasted chicken with Sweet & Sour sauce (M+G+VS) basmati rice (VE+G)
Colorful French ratatouille with tofu (VE+G+VS)
Factory pancakes (L) strawberry jam (VE+G) vanilla foam (L+G) ice cream (L+G)

Friday 28.11.2025

Basil tomato soup (M+G+VS) croutons (M)
Factory meatballs with smoked paprika sauce (VL+G) sesame potatoes (VE+G)
Crispy breaded chicken fillets (M+VS) curry mayonnaise (VE+G)
Greek feta olive omelette (L+G)
Vegan spinach pancakes (VE) lingonberry jam (VE+G)
Oat apple crumble (L+G) cinnamon foam (L+G)